Contact

Telefoonnummers
Je kunt ons ook bereiken op het vaste nummer van VYVRE: 050 211 08 36

Bezoekadres
Ons kantoor aan de Atoomweg 2F in Groningen is gemakkelijk bereikbaar via verschillende routes. Of u nu met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets komt, er zijn diverse mogelijkheden om ons kantoor te bereiken.

Met de auto kunt u ons kantoor bereiken via de A7 of de N7. Neem afslag 36 (Groningen-West) en volg de borden naar de Atoomweg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar direct bij het gebouw.

Reist u liever met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende buslijnen die in de buurt van ons kantoor stoppen. U kunt gebruikmaken van de buslijnen 8, 15 en 35. Stap uit bij de halte Atoomweg en loop vervolgens een kort stukje naar ons kantoor. Komt u met de fiets? Er zijn fietspaden die u naar ons kantoor leiden. U kunt uw fiets veilig en gemakkelijk stallen bij de fietsenrekken in de directe omgeving van het gebouw.

Bij aankomst bij ons kantoor zult u een paaltje voor het gebouw zien waar u kunt aanbellen. Onze secretaresse zal de deur voor u openen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u zich direct op uw gemak voelt en een prettige ervaring heeft bij ons kantoor.

Kortom, ons kantoor aan de Atoomweg 2F in Groningen is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. U kunt gratis parkeren bij het gebouw en er is een paaltje waar u kunt aanbellen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te voorzien van de benodigde juridische ondersteuning.

E-mailadressen

Amber: amber@vyvre.nl
Julia: julia@vyvre.nl
Maaike: maaike@vyvre.nl
Marcel: marcel@vyvre.nl
Larissa: larissa@vyvre.nl
Rixt: rixt@vyvre.nl
Sanne: sanne@vyvre.nl
Wessel: wessel@vyvre.nl

 

LSA Letselschade Advocaten